Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 04:23

توپ‌های برشته برنج و پنیرموزارلا

توپ‌های برشته برنج و پنیرموزارلا

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

برنج ایرانی 250 گرم

 

جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

 

پنیر موزارلاي داليا 200 گرم

 

تخم مرغ همزده 2 عدد

 

خرده نان 150 گرم

 

روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

برنج را بپزید، آبکشی کنید و همراه با جعفری در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. این مخلوط را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید و بعد از آن 20 توپ کوچک بسازید. وسط توپ‌ها حفره‌ای ایجاد کنید و پنیر موزارلاي داليا بگذارید.

حالا توپ‌های برنجی را در تخم‌مرغ  و سپس در خرده‌نان بغلتانید و 30 دقیقه دیگر در یخچال نگه دارید. روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. توپ‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.

 

برچسب ها: توپ های پنیریتوپ‌های برشته برنج و پنیرموزارلاتوپ های برشتهتوپ های برنجیکوفته برنجی تعداد بازديد: 1336 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است