Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آبان 1399 - 11:33

مافین اسفناج

مافین اسفناج

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 خمیر نان فرانسوی 400 گرم

 

پنیر موزارلای رنده کرده یک سوم پیمانه

 

مواد لازم میانی:

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

اسفناج خرد کرده 2 پیمانه

 

سیر له کرده 1 حبه

 

پنیر خامه‌ای 90 گرم

 

خامه صبحانه 125 گرم

 

پنیر پارمسان رنده کرده 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل قرمز یک هشتم قاشق چایخوری

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یک هشتم قاشق چایخوری

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت دو نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر هفت و نیم سانتیمتر دایره‌هائی از خمیر ببرید و درون قالب‌های چربکرده مافین بگذارید. آن‌گاه وسط خمیر‌ها را گود کنید و به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد میانی فراهم کرده، درون هر کدام بگذارید و پنیر موزارلا بپاشید.

سپس قالب‌ را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و مافین‌ها را به مدت تقریبی 15-17 دقیقه بپزید. اکنون آن‌ها را از فر درآورید و پس از خنک شدن، از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه مواد میانی: روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آن‌گاه اسفناج و سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا اسفناج خنک شود.

حالا اسفناج را همراه با بقیه مواد لازم در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: انواع مافینمافین اسفناجمافن اسفناجمافین هامافین با پنیر خامه ای تعداد بازديد: 1198 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است