Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 03:41

مرغ برشته (کوبا)

مرغ برشته (کوبا)

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آبلیمو 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

روغن زیتون 180 میلی‌لیتر  (سه‌چهارم پیمانه)

 

آب پرتقال 60 میلی‌‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

ادویه‌ی مرغ 1 قاشق سوپخوری

 

مرغ درسته 1 عدد  1800 گرمی

 

پودر سیر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل لیموئی (lemon pepper) به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس پرتقال

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آب پرتقال 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

سیر له كرده 2 حبه

 

عسل 1 قاشق چایخوری

 

فلفل تند تازه‌ی خرد كرده 1 عدد

 

ادویه‌ی مرغ 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

آبلیمو، روغن زیتون، آب پرتقال و ادویه را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه مرغ را به كمك قیچی مخصوص آشپزخانه، نصف كنید و استخوان پشت و پوست اضافی‌اش را دور بریزید.

سپس آن را با آب سرد بشوئید و با هوله‌ی كاغذی آشپزخانه خشك كنید.

حالا مرغ را در كیسه‌ی دارای زیپ بگذارید، مخلوط فراهم كرده را رویش بریزید و كیسه را محكم ببندید.

اكنون آن را به مدت تقریبی 2-4 ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه مرغ را از كیسه بیرون آورید و خشك كنید و از مخلوط پودر سیر، نمك و فلفل لیموئی رویش بپاشید و روی صفحه‌ی چربكرده‌ی گریل برشته كنید و پیوسته سس پرتقال را رویش بمالید.

روش تهیه‌ی سس پرتقال: همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآشپزی با مرغغذای مللانواع سسآموزش سسمرغ برشتهآشپزی کوباییغذای کوباییسس پرتقال تعداد بازديد: 948 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است