Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 20:26

كباب كوبیده (کشمیر)

كباب كوبیده (کشمیر)

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

ادویه‌ی كاری 1 قاشق چایخوری

 

گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

كشمش پلوئی ریز خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

 

بادام زمینی خرد كرده یك چهارم پیمانه

 

گوشت چرخكرده 850 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

اسفناج 500 گرم

 

ماست 180 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

پودر زیره یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر یك‌دوم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

پیاز، سیر، ادویه‌ی كاری، گشنیز، كشمش، بادام زمینی، گوشت، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید.

آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

سپس هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از این مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و در تابه بچینید.

حالا آن را تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

اكنون كوفته‌ها را برای پذیرائی به سیخ‌های چوبی بكشید، سس را در ظرف مناسبی بریزید و سیخ‌های كوفته را رویش قرار دهید.

روش تهیه‌ی سس: اسفناج را بخارپز كنید. آن‌گاه آب اضافی اسفناج را بگیرید و آن را ساطوری كنید.

سپس اسفناج، ماست، آبلیمو، پودر زیره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع سسآموزش سسآموزش کبابانواع کبابسس کبابكباب كوبیدهکباب کشمیریآشپزی کشمیری تعداد بازديد: 925 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است