Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 23:52

كباب بلدرچین و ژامبون

كباب بلدرچین و ژامبون

shooroshirin1

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

بلدرچین 8 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری

 

زیره یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره 50 گرم

 

كرفس خرد كرده 3 ساقه

 

سیر له كرده 2 حبه

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خلالی خرد كرده 1 عدد

 

كدو سبز قلمی خرد كرده 3 عدد

 

آب مرغ 500 میلی‌لیتر

 

ژامبون گوشت 70 گرم

 

خامه 60 گرم

 

 

آشپزباشی – اعظم گلزارمنش

 

بلدرچین‌ها را پاك كنید و همراه با نمك، فلفل، آبلیمو، زعفران و زیره در كاسه مناسبی بریزید و در یخچال بگذارید تا مزه‌دار شود.

آن‌گاه كره را در تابه مناسب و جا‌داری بریزید و روی اجاق قرار دهید.

بلدرچین‌ها را در تابه بچینید، درش را ببندید و با حرارت ملایم بپزید. اینك بلدرچین‌ها را از تابه درآورید و كرفس، سیر، فلفل دلمه‌ای و كدو را در همان تابه بریزید و یك دقیقه تفت دهید.

حالا آب مرغ را بیفزائید و سبزی را 10 دقیقه بپزید. سپس ژامبون را به شكل نوار ببرید و دور بلدرچین‌ها بپیچید. اكنون خامه را به سبزی پخته‌ بیفزائید، بلدرچین‌ها را رویش قرار دهید و تابه را 15 دقیقه در فر بگذارید تا بلدرچین‌ها قدری برشته شوند.

آن‌گاه سبزی را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و بلدرچین‌ها را رویش قرار دهید.

 

برچسب ها: کبابآموزش کبابانواع کبابآشپزی با ژامبونطرز تهیه کبابكباب ژامبونكباب بلدرچینآشپزی با بلدرچین تعداد بازديد: 1050 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است