Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 22:37

پونتی كيك فرانسوی

پونتی كيك فرانسوی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

آرد ١٠٠ گرم

نمك یک دوم قاشق چايخوری

فلفل یک چهارم قاشق چايخوری

تخم‌مرغ ٤ عدد

شير ٢٥٠ ميلي ليتر (1 پیمانه)

روغن زيتون ٢ قاشق سوپخوری

اسفناج شسته و خرد كرده ٥٠٠ گرم

جعفری و گشنيز  از هر كدام ١قاشق سوپخوری

آلوی سياه ٢٠٠ گرم

ژامبون گوشت 20 ورق

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، نمك،فلفل و تخم مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنيد. آن‌گاه شير، روغن، اسفناج، جعفري و گشنیز را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید.

سپس هسته آلوها را در آوريد و آلو را نیز به مایه فراهم کرده اضافه کنید. حالا کف و دیواره قالب لوف به اندازه 10×23 سانتيمتر با ژامبون بپوشانيد .

مخلوط فراهم کرده را در قالب روی ژامبون‌ها بريزيد و به مدت ٤٥ دقيقه در فر گرم کرده با دمای ١٧٥ درجه سانتيگراد بپزيد.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیمهدیس رحیمیانغذای آسانغذای جدیدغذای فانتزیغذای فرانسویپونتی کیک فرانسوی تعداد بازديد: 1613 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است