Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 14:29

فتوچینی با فیله گوساله

فتوچینی با فیله گوساله

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

فتوچینی 400 گرم

 

فیله‌ی گوساله 300 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 150 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

كره 40 گرم

 

آب گوشت 375 میلی‌لیتر (یك‌ویك‌دوم پیمانه)

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل به میزان لازم

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

فتوچینی را در آب‌جوش دارای نمك بجوشانید تا بپزد و بعد آن را در صافی بریزید.

آن‌گاه فیله را خلالی خرد كنید و همراه با سیر و پیاز در قدری روغن زیتون، تفت دهید.

سپس قارچ را بیفزائید و بعد از چند دقیقه آرد و كره را اضافه كنید و همه‌ی مواد را خوب تفت دهید.

حالا آب گوشت را بیفزائید و قدری نمك و فلفل به آن بزنید. اكنون سس را بجوشانید تا اندكی غلیظ شود.

اینك آبلیمو را به سس بیفزائید و آن را روی فتوچینی بریزید و در صورت دلخواه با مخلوط سبزی پخته میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچآموزش پاستاانواع پاستافتوچینی با فیله گوسالهآشپزی با فیله گوسالهفتو چینی تعداد بازديد: 1332 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است