Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 25 آذر 1398 - 16:48

چیکن بُوربن (چینی)

چیکن بُوربن (چینی)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 4 نفر 

سیر له کرده 2 حبه

کره و روغن به میزان لازم

سینه مرغ خرد‌کرده 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

شکر قهوه‌ای 1 قاشق سوپخوری

زنجفیل تازه یک‌ونیم قاشق چایخوری

سس کچاپ 1 قاشق سوپخوری

سس سویا 1 قاشق سوپخوری

سرکه سیب 1 قاشق سوپخوری

آب سیب سبز 1 پیمانه

آشپزباشی - معصومه فلاحی

سیر را به همراه کره و روغن تفت دهید.

آن‌گاه سینه مرغ را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.

سپس نمک، فلفل، شکر و زنجفیل را بیفزائید.

حالا سس کچاپ، سس سویا و سرکه را اضافه کنید.

اینک آب سیب را افزوده و حرارت را کم کنید تا بپزد.

سپس خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سبزیجات بخارپز، زیتون و گوجه‌ گیلاسی آن را بیارائید.

برچسب ها: آشپزی با مرغآشپزباشیغذای چینیشور و شیرینچیکن بُوربنچیکن بوربنآشپزی چینیدستور تهیه چیکن بوربن تعداد بازديد: 155 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است