Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:17

تورتا

تورتا

shooroshirin3

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

فلفل شیرین  2 عدد

 

آب لیمو از نصف لیموترش

 

نان همبرگر 2 عدد

 

كنسرو لوبیا 115 گرم (2/3  پیمانه)

 

فیله گوساله سرخكرده 150 گرم

 

گوجه فرنگی خردكرده 2 عدد

 

پنیر چدار یا گودای خرد كرده 115 گرم

 

خامه  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

فلفل‌ها را از وسط نصف كنید، دانه‌های آن‌ها را درآورید، و گوشته‌‌هایشان را به صورت نوارهای باریك برش بزنید. بعد در كاسه‌ای بریزید، آب لیموترش را به آن بیفزائید و چند دقیقه كنار بگذارید. سپس برشی از روی نان بردارید، درون آن را كمی خالی كنید و كنسرو لوبیا را درون نان بریزید.

حالا گوشت را به شكل نوارهای باریك ببرید و روی لوبیا بگذارید. آن‌گاه قدری گوجه‌فرنگی روی گوشت بریزید و با فلفل و پنیر رویش را بپوشانید. اكنون نیمه روئی نان را روی مواد بگذارید و در قسمت باز ساندویچ خامه بریزید. حالا این ساندویچ خوشمزه، آماده نوش جان كردن است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیتورتاآموزش تورتاروش تهیه تورتامواد لازم تورتاآشپزی با تورتا تعداد بازديد: 2454 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است