Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آبان 1399 - 15:51

اسپاگتی با سس میگو

اسپاگتی با سس میگو

shooroshirin1

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

اسپاگتی 500 گرم

 

نمك  به میزان لازم

 

میگوی‌ پاك‌كرده  300 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

سركه 4 قاشق سوپخوری

 

قارچ خردكرده 200 گرم

 

كره 50 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

آب‌گوشت 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

گشنیز خردكرده 4 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – مریم امیری

 

اسپاگتی را در آب‌جوش دارای نمك و روغن بجوشانید تا بپزد و نرم شود و بعد در صافی بریزید. آن‌گاه میگو را به مدت تقریبی 2 ساعت در مخلوط پیاز، سیر، نمك، فلفل و روغن زیتون بخوابانید.

سپس در قابلمه‌ مناسبی، آب بریزید و سركه را به آن بیفزائید و میگو را در آن بپزید. میگو را در صافی بریزید و كنار بگذارید. اكنون قارچ را در كره تفت دهید، آرد را بیفزائید و قدری هم بزنید و آب گوشت را بتدریج بیفزائید و مخلوط كنید تا سس غلیظی حاصل شود.

نمك و فلفل را به سس اضافه كنید و اسپاگتی را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اینك اسپاگتی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با میگو و گشنیز بیارائید.

 

برچسب ها: اسپاگتی با میگوانواع اسپاگتیاسپاگتیآموزش اسپاگتیطرز تهیه اسپاگتیمواد اولیه اسپاگتیاشپزی با میگو تعداد بازديد: 860 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است