Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:06

لازانیای بادمجان

لازانیای بادمجان

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان دلمه‌ای 3 عدد

 

نمك به میزان لازم

 

روغن مایع 75 میلی‌لیتر

 

پیاز خرد كرده 2 عدد درشت

 

فیله‌ گوجه‌فرنگی خرد كرده 800 گرم

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 2 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

لازانیا 6 ورق

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس پنیر

 

آرد 25 گرم

 

كره 25 گرم

 

شیر 300 میلی‌لیتر

 

سس خردل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پنیر چدار یا گودای رنده كره 115 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 15 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی

 

ابتدا بادمجان‌ها را حلقه‌ای ببرید، نمك بزنید و در روغن سرخ كنید. بعد در روغن باقیمانده، پیاز را تفت دهید. گوجه‌فرنگی، جعفری، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه بپزید. لازانیا را با آب و قدری نمك بپزید و آبكش كنید.

ینك در ظرف نسوزی بادمجان‌‌ها را بچینید و از مواد بالا روی آن بریزید و یك لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به همین ترتیب، لایه‌ها را تكرار كنید.

سپس سس پنیر را روی آخرین لایه بریزید و در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه در طبقه‌ وسط بپزید.

روش تهیه‌ سس پنیر: آرد را در كره تفت دهید و شیر را اضافه كنید. وقتی شروع به جوشیدن كرد، خردل و پنیرها را بیفزائید.

 

برچسب ها: لازانیاغذا با بادمجانآشپزی با پنیرلازانیای بادمجانانواع لازانیاطرز تهیه لازانیا تعداد بازديد: 258 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است