Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 23:43

تخم مرغ با نان سیردار

تخم مرغ با نان سیردار

shooroshirin5

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

پیازخلالی خرد كرده 1 عدد

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

فلفل دلمه‌ای كبابی و خرد كرده نصف یك عدد

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد

 

جعفری خرد كرده نصف یك دسته كوچك

 

نان تست سیاه 4 برش

 

سیر له كرده 1 حبه

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

تخم‌مرغ آب‌پز عسلی 2 عدد

 

پاپریكا 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

پیاز را در تابه بریزید و قدری هم بزنید تا گرم شود. آن‌گاه روغن زیتون را بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق تفت دهید تا پیاز طلائی رنگ شود.

سپس فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و حدود 5 دقیقه تفت دهید. حالا جعفری را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.

اكنون سیر و روغن زیتون را مخلوط كنید و روی نان‌ها بمالید و آنها را تست كنید.

اینك نان‌های گرم را در ظرف مناسب پذیرائی بگذارید و مخلوط گوجه‌فرنگی و فلفل را روی آنها بریزید و یك عدد تخم‌مرغ عسلی رویشان بگذارید و با پاپریكا بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع ساندویچآشپزی با تخم مرغانواع میان وعدهآموزش میان وعدهتخم مرغ با نان سیردارساندویچ تخم مرغ تعداد بازديد: 768 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است