Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 14:37

شيشليك با سالاد گوجه فرنگی و نخود

شيشليك با سالاد گوجه فرنگی و نخود

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

زیره‌ی آسیاب كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری

 

راسته‌ی با استخوان 1 كیلو گرم

 

مواد لازم سالاد نخود و گوجه‌فرنگی

 

نخود 50 گرم

 

گوجه‌فرنگی 2 عدد

 

نعنا و گشنیز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن زیتون، زیره، پودر فلفل چیلی و تخم گشنیز را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه راسته‌ی گوساله را به تكه‌های 3 سانتیمتری خرد كنید و در همان كاسه بریزید.

سپس روی ظرف را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. حالا راسته را روی توری كباب‌پز یا منقل بچینید و بگذارید برشته شود.

اكنون شیشلیك را همراه با سالاد در دیس مناسبی بگذارید و میل كنید.

روش تهیه‌ی سالاد نخود و گوجه‌فرنگی

نخود را بخیسانید و بپزید.

پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیرید و گوجه‌فرنگی را خرد كنید و آن‌گاه نخود، گوجه‌فرنگی‌ها، نعنا، گشنیز، روغن زیتون، نمك و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالادشیشلیکآموزش شيشليكسالاد نخود و گوجه‌فرنگیراسته گوساله تعداد بازديد: 811 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟