Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 19:37

ماركوئیس سیب زمینی و قارچ

ماركوئیس سیب زمینی و قارچ

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی 500 گرم

 

كره 50 گرم

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی ریز خردكرده 250 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 250 گرم

 

جعفری برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سیب‌زمینی را بپزید، پوستش را بگیرید و آن را پوره كنید. آن‌گاه نیمی از كره، زرده‌های تخم‌مرغ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

سپس پوره‌ی فراهم‌كرده را در كیسه‌ی شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی كنگره‌دار بریزید و دایره‌هائی توخالی از آن روی سینی پوشانده ازكاغذ، بگذارید.

حال سینی را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه پوره طلائی رنگ شود، بپزید.

اینك در تابه‌ی مناسبی باقیمانده‌ی كره را بریزید، پیاز را در آن تفت دهید و بعد گوجه‌فرنگی، قارچ، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا آب گوجه‌فرنگی كشیده شود.

اكنون وسط سیب‌زمینی را با این مخلوط پر كنید و با جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: آشپزی مللغذا با قارچآشپزی با قارچغذای مللماركوئیس سیب زمینیماركوئیس قارچآموزش ماركوئیسانواع ماركوئیس تعداد بازديد: 996 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است