Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 04:11

پای سوسیس و فلفل

پای سوسیس و فلفل

shooroshirin1

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

مایه‌خمیر 1 قاشق چایخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

شیر ولرم 325 میلی‌لیتر (یك و یك‌سوم پیمانه)

 

آرد 400 - 500 گرم

 

كره آبكرده یا روغن مایع 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پنیر موزارلای رنده كرده 200 گرم

 

مواد لازم میانی

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

سوسیس خردكرده 250 گرم

 

كالباس خردكرده 250 گرم

 

فلفل دلمه‌ای سبز خردكرده  1 عدد

 

قارچ خردكرده 200 گرم

 

آویشن یك‌دوم قاشق چایخوری

 

جوزهندی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 1 قاشق سوپخوری

 

كنجد به میزان لازم

 

مواد لازم سس

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

سركه 2 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

گروه آشپزی

 

مایه‌خمیر، شكر و شیر ولرم را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و به مدت 7 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

سپس آرد، كره و نمك را در كاسه بزرگی بریزید و مایه‌خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه چربكرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و 45 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون نیمی از خمیر را در قالب چربكرده پای به قطر 25 سانتیمتر پهن كنید و مواد میانی را در آن بریزید.

پنیر را بیفزائید و با باقیمانده خمیر روی مواد را بپوشانید. دو لبه خمیر را خوب بفشارید تا هنگام پختن باز نشود! اینك روی خمیر از مخلوط زرده تخم‌مرغ و شیر بمالید و كنجد بپاشید.

آن‌‌گاه پای را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید و با سس میل كنید.

روش تهیه مواد میانی: تابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و روغن را در آن بریزید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك شود آن‌گاه سوسیس، كالباس، فلفل دلمه‌ای و قارچ را بیفزائید و تفت دهید.

سپس آویشن و جوز هندی را نیز اضافه كنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

روش تهیه سس: رب گوجه‌فرنگی را در روغن تفت دهید و سركه، نمك و شكر را به آن بیفزائید و پس از جوشیدن از روی حرارت بردارید.

 

برچسب ها: پایآموزش پایانواع پایمواد اولیه پایطرز تهیه پایآشپزی با سوسیسپای سوسیسپای فلفل تعداد بازديد: 1183 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است