Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 09:02

تارت قارچ

تارت قارچ

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

كره 25 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 250 گرم

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

برگ اسفناج 400 گرم

 

خمیر هزارلا 400 گرم

 

پنیر موزارلای رنده كرده 200 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه قارچ، سیر نمك و فلفل را بیفزائید و با حرارت تند و یكنواخت تفت دهید.

حالا برگ‌های اسفناج را بخارپز كنید و در صافی بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

سپس خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیم سانتیمتر و به شكل مستطیل باز كنید و بعد آن را نصف كنید.

اكنون یكی از خمیرها را در ظرف نسوزی قرار دهید و اسفناج‌ها را رویش بریزید و قدری نمك و فلفل بپاشید.

آن‌گاه قارچ و پنیر را روی آن بپاشید. حالا لبه‌‌های خمیر را با تخم‌مرغ مرطوب كنید و خمیر باقیمانده را روی مواد بگذارید.

لبه‌های دو خمیر را به هم بچسبانید و با چاقوی تیز برش‌هائی روی آن ایجاد كنید.

اینك تارت را به مدت 20 دقیقه، در یخچال نگه‌ دارید و بعد روی خمیر تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، یا تا زمانیكه تارت طلائی رنگ شود، بپزید.

یادآوری: خمیر هزارلا را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچآموزش تارتانواع تارتتارت قارچخمیر تارت تعداد بازديد: 864 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است