Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 19:06

نان و پنیر و سبزی

نان و پنیر و سبزی

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 پنیر محلی یا پنیر سفید خرد کرده 500 گرم

 

مخلوط جعفری و تره ریز خرد کرده یک چهارم پیمانه

 

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک

 

پیازچه خرد کرده 2 ساقه

 

سرکه 3 قاشق سوپخوری

 

پنیر ماسکارپونه 125 گرم

 

روغن زیتون 1 قاشق چایخوری

 

نان باگت ورقه‌ای خرد کرده 6 برش

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

پنیر محلی، سبزی معطر، پیاز، پیازچه، سرکه، پنیر ماسکارپونه و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه این مخلوط را روی برش‌های نان بمالید.

یادآوری: در صورت دلخواه نان‌ها را از قبل تست کنید.

برچسب ها: ساندویچ پنیر و سبزینان و پنیر و سبزیساندویچ پنیرانواع پیش غذاغذای فوری تعداد بازديد: 1056 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است