Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 اردیبهشت 1403 - 06:21

برنج و خورش هندی

برنج و خورش هندی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه برنج

 

برنج باسماتی(هندی) 2 پیمانه

 

كره 50 گرم

 

چوب دارچین 3 قطعه

 

هل سبز 1 قاشق سوپخوری

 

میخك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه 10 دانه

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب 3 پیمانه (750 میلی‌لیتر)

 

مواد لازم برای تهیه خورش

 

روغن  2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

لوبیاسبز خردكرده 100 گرم

 

سیب‌زمینی متوسط خردكرده 2 عدد

 

قارچ چهارقاچ خردكرده  150 گرم

 

فلفل‌سبز قلمی تند خردكرده 1 عدد

 

گوجه‌فرنگی خردكرده  3 عدد

 

روغن اضافی  2 قاشق سوپخوری

 

سیر 2 حبه

 

چوب دارچین 1 قطعه

 

زنجفیل رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر كاری 1 قاشق چایخوری

 

پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری

 

گرام‌ماسالا 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

گشنیز خردكرده  3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روش تهیه برنج

ابتدا برنج را بشوئید و با آب جوش به مدت 30 دقیقه بخیسانید. آن‌گاه برنج را در صافی بریزید. حالا قابلمه مناسبی روی اجاق بگذارید و كره را در آن آب كنید. اینك دارچین، هل، میخك و فلفل را به مدت 1دقیقه تفت دهید. سپس برنج را بیفزائید و 5 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

حالا پس از افزودن نمك و آب، مواد را هم بزنید. اینك درِ قابلمه را ببندید و حرارت را ملایم كنید و به مدت 30 دقیقه بپزید. اكنون برنج آماده پذیرائی می‌باشد. آن را در ظرف مناسبی بكشید و همراه با خورش میل كنید.

روش تهیه خورش

ابتدا در قابلمه مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید، پیاز را در آن قدری تفت دهید تا سبك شود. حالا لوبیا را بیفزائید و چند دقیقه دیگر آن را تفت دهید. اینك سیب زمینی، قارچ و فلفل را اضافه كنید و 5 دقیقه دیگر مواد را با حرارت متوسط تفت دهید.

در نهایت، گوجه‌فرنگی را بیفزائید و با حرارت ملایم خورش را بپزید. در این هنگام در تابه مناسبی روغن اضافی را بریزید و روی اجاق بگذارید. سیر، دارچین، زنجفیل،

پودر كاری، پودر گشنیز، گرام ماسالا، زردچوبه، نمك و فلفل را قدری تفت دهید و به خورش اضافه كنید. در پایان، گشنیز را بیفزائید و مخلوط نمائید.حالا خورش آماده را در ظرف مناسبی بكشید و از خود پذیرائی نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با برنجآشپزباشیاعظم گلزارمنشبرنج و خورش هندیبرنجخورش هندیمواد لازم خورش هندی تعداد بازديد: 1145 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است