Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 15:29

رول‌های مرغ با كدو و پنیر

رول‌های مرغ با كدو و پنیر

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 1 قاشق چایخوری

سیر له كرده 4 حبه

كدوی سبز (رنده كرده) یك و یك دوم پیمانه

پنیر پارمسان رنده كرده 60 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

پنیر موزارلای رنده كرده 90 گرم

سینه مرغ 8 عدد 90 گرمی

روغن زیتون (اضافی) 1 قاشق سوپخوری

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

خرده نان 50 گرم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا كدو، یك چهارم پیمانه از پنیر پارمسان، نمك و فلفل را بیفزائید و اندكی آن را تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید مواد درون آن خنك شود. اكنون پنیر موزارلا را افزوده و مخلوط كنید.

حالا سینه مرغ را با بیفتك‌كوب بكوبید تا اندكی نازك شود و بعد رویش نمك و فلفل بپاشید. آن‌گاه روی هرسینه مرغ 3 قاشق سوپخوری از مخلوط كدو و پنیر بریزید و آن را رول كنید. حالا رول‌های مرغ را ابتدا در مخلوط روغن زیتون (اضافی)، آبلیمو و فلفل و سپس در مخلوط خرده نان و پنیر پارمسان باقیمانده، بغلتانید و آن‌ها را در سینی چربكرده بچینید.

رویشان قدری روغن زیتون بپاشید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اینك رول‌های مرغ را برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.   

 

برچسب ها: رول مرغرول‌های مرغ با كدو و پنیرروش تهیه رول های مرغرول کدوآموزش انواع رول تعداد بازديد: 403 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است