Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 13:04

ساندویچ پنیر سرخكرده

ساندویچ پنیر سرخكرده

shooroshirin7

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

پنیر سرخكرده

 

خامه  60 میلی‌لیتر (یك چهارم پیمانه)

 

پنیر گودا رنده‌كرده  1 پیمانه

 

پودر خردل  3 قاشق چایخوری

 

تره‌ تازه و خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

آویشن خشك  1 قاشق چایخوری

 

نان سفید  8 برش

 

آرد به‌ میزان لازم

 

تخم‌مرغ همزده  2 عدد

 

شیر  2 قاشق سوپخوری

 

آرد سوخاری  سه‌چهارم پیمانه

 

پنیر پارمزان رنده‌كرده یك دوم پیمانه

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

آشپزباشی- ايران كوهستانی

 

ابتدا در كاسه‌ مناسبی، خامه، پنیر، خردل، تره و آویشن را مخلوط كنید.

 حالا روی 4 عدد از نان‌ها را با مخلوط فراهم كرده، بپوشانید و 4 نان دیگر را روی آن‌ها بگذارید و محكم بفشارید.

 لبه‌های نان‌ها را ببرید و هر یك از ساندویچ‌ها را به صورت 8 مثلث كوچك برش بزنید.

 اكنون مثلث‌ها را به آرد آغشته‌كنید. حال آن‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بزنید.

 سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمزان بغلتانید و در سینی بچینید و یك‌ساعت در یخچال بگذارید.

هنگام مصرف، ساندویچ‌ها را در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی رنگ شوند.

 آن‌گاه روی دستمال كاغذی، روغن اضافی آن‌ها را بگیرید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: آشپزی مللانواع ساندویچساندویچساندویچ پنیرساندویچ پنیر سرخكردهانواع آشپزیپنیر سرخکرده تعداد بازديد: 1185 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است