Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 00:39

مافین قارچ و ریحان

مافین قارچ و ریحان

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شیر 310 میلی‌لیتر

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

روغن زیتون 80 میلی‌لیتر

 

آرد 375 گرم

 

پنیر پارمسان دو‌سوم پیمانه

 

ریحان خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 250 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب‌های مافین را چرب كنید و كنار بگذارید.

آن‌گاه در كاسه‌ی مناسبی شیر، تخم‌مرغ و روغن را مخلوط كنید.

سپس آرد، پنیر، ریحان و قارچ‌ را در كاسه‌ی دیگری بریزید و در وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید.

اینك مایه‌‌ی تخم‌مرغی را در این حفره بریزید و به آرامی مخلوط كنید.

حال مایه‌ی فراهم‌كرده را در قالب‌های مافین بریزید و دو‌سوم حجم آن را پر كنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، در فر بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچمافنمافین قارچمافین ریحان تعداد بازديد: 1154 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است