Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 آذر 1402 - 02:55

تارت مرغ و بادمجان

تارت مرغ و بادمجان

shooroshirin6

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 175 گرم

 

نمک 1 پینچ

 

کره سرد و خرد کرده 100 گرم

 

سینه مرغ 3 عدد درشت

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

برگ بو  3 عدد

 

بادمجان حلقه‌ای خرد کرده و سرخکرده  2-3 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس پستو:

 

برگ ریحان1 پیمانه

 

گردوی خرد کرده 80 گرم

 

سیر له کرده 2 حبه

 

پنیر پارمسان رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

نمک و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

آرد را همراه با نمک در ظرف مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده‌نان درآید. آن‌گاه 1-2 قاشق سوپخوری آب به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. مرغ، نمک، فلفل و روغن زیتون بپاشید و رویش برگ بو بگذارید. اکنون سینه مرغ را رول کرده و در فویل بپیچید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه مرغ خنک شد، آن را حلقه‌ای خرد کنید. آن‌گاه قالب تارت را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب پهن نمائید. روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نکند و آن را 15-20 دقیقه، در بپزید.

همینکه تارت خنک شد، سس پستو را رویش بمالید و حلقه‌های بادمجان و مرغ را یکی در میان، روی تارت بچینید و از سس فراهم کرده رویش بریزید.

روش تهیه سس پستو: ریحان، گردو، سیر و پنیر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد پوره شود. آن‌گاه روغن را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا نمک و فلفل را به سس اضافه نمائید.

 

برچسب ها: تارتغذا با مرغتارت مرغتارت بادمجانتارت مرغ و بادمجان تعداد بازديد: 1327 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟