Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 02:56

ساندویچ پنیر گرم

ساندویچ پنیر گرم

shooroshirin5

0 0

آسان

1 نفر

مواد مورد نیاز

كره 30 گرم

 

نان سفید ورقه‌ای – تست 2 تكه

 

پنیر موزارلای ورقه‌ای 40 گرم

 

برگ ریحان به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خردكرده 1 عدد

 

آرد یك‌چهارم پیمانه

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

نان خشك‌كوبیده یك‌چهارم پیمانه

 

شیر به میزان لازم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

نیمی از كره را روی یكی از نان‌ها، بمالید و به ترتیب پنیر، برگ ریحان و گوجه‌فرنگی را روی نان بگذارید.

آن‌گاه برش دیگری نان، روی مواد قرار دهید و بفشارید تا لبه‌های نان‌ها به یكدیگر بچسبد.

حالا آرد، تخم‌مرغ و نان خشك را در بشقاب‌های جداگانه بریزید.

سپس با یك قلم‌مو روی نان‌ها را با كمی شیر مرطوب كنید و آنها را ابتدا در آرد، سپس در تخم‌مرغ و بعد در نان كوبیده، بغلتانید.

اكنون آن را در یخچال نگه دارید تا به نان‌ها بچسبد.

اینك در تابه‌ی مناسبی، باقیمانده‌ی كره و روغن را بریزید و ساندویچ را در آن سرخ كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچغذای فوریآشپزی فوریساندویچ پنیر گرمدستور ساندویچ تعداد بازديد: 1146 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است