Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 17:37

سوپ نودل و میگو

سوپ نودل و میگو

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

نودل 150 گرم

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 250 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

كنسرو ذرت 1 پیمانه

 

سویا سس 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی خردكرده 4 ساقه

 

میگوی درشت 5 عدد

 

خمیر تمپورا به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر تمپورا

 

آرد 100 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زرده‌‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آب یخ 200 میلی‌لیتر

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا نودل‌ها را در آب‌جوش دارای نمك بپزید، در آبكش بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه آبلیمو را روی قارچ بریزید و در روغن تفت دهید.

سپس آب مرغ، قارچ، نمك، فلفل، ذرت، سویاسس و پیازچه را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

3 عدد از میگوها را خرد كنید و در سوپ بریزید و 3 دقیقه، بجوشانید. حالا نودل را بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك سوپ را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و با میگوی سرخكرده بیارائید.

روش تهیه‌‌ی خمیر تمپورا

در كاسه‌ی مناسبی آرد، بیكینگ‌پودر، نمك، زرده‌ی تخم‌مرغ و آب را بریزید و به آرامی مخلوط كنید.

آن‌گاه مایه‌ی فراهم‌كرده را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.

یادآوری: باقیمانده‌ی میگو را در خمیر تمپورا بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپانواع سوپآش و سوپدستور سوپسوپ نودلسوپ میگو تعداد بازديد: 1556 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است