Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:08

سوپ اُردك

سوپ اُردك

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی چرخ‌كرده‌ی اردك یا غاز 400 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

گشنیز تازه و خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

كره 30 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

هویج‌ حلقه‌كرده 1 عدد درشت

 

كرفس خردكرده 2 ساقه

 

پیازچه‌ی خردكرده 2 ساقه

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 800 میلی‌لیتر

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

گشنیز تازه برای تزئین به میزان لازم

 

خامه برای تزئین 50 گرم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا در ظرف مناسبی، فیله‌ی اردك، آرد، گشنیز، نمك و فلفل را مخلوط سازید و از این مایه، كوفته‌ریزه درست كنید و كنار بگذارید.

كره را در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا گرم شود.

آن‌گاه پیاز، هویج، كرفس و پیازچه را بیفزائید و كمی تفت دهید تا نرم و سبك شود.

حالا آرد را به مواد اضافه‌كنید و كمی هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.

سپس آب مرغ و شیر را به سوپ اضافه نمائید. در اواخر پخت، كوفته‌ریزه‌ها را به سوپ بیفزائید.

اینك سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با خامه و گشنیز تازه بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپانواع سوپآشپزباشیآشپزی با ماکیانغذا با ماکیانسوپ اردك تعداد بازديد: 1294 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است