Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 15:23

سوپ عدس و كاری

سوپ عدس و كاری

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن یا كره 50 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد درشت

 

سیر له كرده 2 حبه

 

پودر كاری 2 قاشق سوپخوری

 

دانه خردل سیاه  1 قاشق چایخوری

 

سیب زمینی خرد كرده 300 گرم

 

عدس قرمز (دال عدس) 220 گرم

 

آب مرغ 1 لیتر (4 پیمانه)

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوی

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

ماست برای تزئین به میزان لازم

 

گشنیز خرد كرده برای تزئین 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شوند. حالا كاری و خردل را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید.

سپس سیب‌زمینی را افزوده و تفت دهید تا سیب‌زمینی ترد و طلائی رنگ شود. اینك عدس و آب مرغ را درون سوپ بریزید و آن را به مدت تقریبی 45 دقیقه، بپزید.

حالا آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزائید و سوپ را از روی حرارت بردارید. اكنون سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید و با ماست و گشنیز بیارائید.     

 

برچسب ها: سوپ عدس و كاریسوپ عدسسوپ عدس معطرسوپ عدس ادویه ایسوپ کاری تعداد بازديد: 1212 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است