Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 11:11

ماهی تندوری

ماهی تندوری

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 ماست 150 میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)

 

ادویه ‌تندوری 1 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل رنده کرده 1 قاشق سوپخوری

 

سیر له کرده 2 حبه

 

فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

 

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

ماهی حلوا سفید 1 عدد 

 

لیمو ترش حلقه‌ای خرد کرده 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

ابتدا ماست، ادویه تندوری، زنجفیل، سیر، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه این مخلوط را به درون شکم ماهی و رویش بمالید. سپس برش‌هائی در هر دو طرف ماهی ایجاد کنید و حلقه‌های لیمو را داخل شکم ماهی بگذارید.

حالا ماهی را 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا مزه‌دار شود. آن‌گاه ماهی را در ظرف نسوزی بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه روی ماهی برشته و طلائی رنگ شد، آن را از فر درآورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید. در صورت دلخواه ماهی را با چلو میل کنید.

یادآوری: ادویه تندوری را از عطاری‌ها تهیه نمائید.

 

برچسب ها: ماهی تندوریماهی با ادویه تندوریماهی هندیماهی ادویه ایماهی تند تعداد بازديد: 1592 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است