Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 02:56

ساندویچ روبانی مرغ و پسته

ساندویچ روبانی مرغ و پسته

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

نان برشی سبوسدار  15 عدد

 

كره نرم 90 گرم

 

مرغ پخته و ریز خردكرده 200 گرم (یك و یك‌دوم پیمانه)

 

كرفس ریز خردكرده 1 ساقه

 

خامه یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 2 قاشق سوپخوری

 

پسته خردكرده یك‌سوم پیمانه

آشپزباشی – نفیسه قنبری

 

روی نان‌ها كره بمالید. مرغ، كرفس، خامه، سس مایونز و پسته را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و روی پنج تا از نان‌ها را با نیمی از این مخلوط بپوشانید و

 5 نان كره مالیده دیگر را رویشان بگذارید. به گونه‌ای كه طرف كره‌ای نان روی مخلوط مرغ قرار گیرد. آن‌گاه روی نان‌ها را با باقیمانده مایه مرغ بپوشانید.

حال روی 5 تكه نان باقیمانده، كره بمالید و روی مخلوط مرغ بگذارید. اكنون هر ساندویچ را به 3 قسمت مساوی ببرید و هر تكه را از وسط نصف كنید.

 

برچسب ها: آشپزی با مرغآموزش ساندویچانواع ساندویچطرز تهیه ساندویچساندویچ مرغآشپزی با پستهساندویچ روبانیساندویچ پسته تعداد بازديد: 3048 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است