Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آبان 1399 - 14:57

خورش قارچ و كدو

خورش قارچ و كدو

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

كره 20 گرم

 

پیازداغ 4 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 3 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

سس گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

 

عسل 1 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 1 لیتر (4 پیمانه)

 

كدو سبز 4 عدد

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 300 گرم

 

آب‌لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

كره، پیازداغ، سیر، زنجفیل و سس گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

آن‌گاه زعفران، عسل و آب‌مرغ را بیفزائید و بگذارید بجوشد. اینك پوست كدو را بگیرید و سرخ كنید و درون آب مرغ بریزید.

حالا قارچ را همراه با آبلیمو در روغن تفت دهید و به خوراك بیفزائید و صبر كنید خوراك جا بیفتد.

اكنون خوراك را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با چلو یا نان میل كنید. 

نكات خواندنی

قبل از تهیه هر خورشی پیاز آن را سرخ كنید، آنگاه گوشت، ادویه و زردچوبه را بیفزائید سپس قدری تفت دهید و آب را اضافه نمائید.

اگر خورش نیاز به رب گوجه‌فرنگی داشت آن را با قدری روغن تفت دهید تا رنگ خورش خوشرنگ شود. گوشت كلیه خورش‌ها را ابتدا با حرارت ملایم بپزید.

سپس باقیمانده‌ی مواد را به آن بیفزائید.

استفاده از انواع سبزی و صیفی‌ها نام خورش را تغییر می‌دهد به‌طور مثال خورش بادمجان، خورش قورمه‌سبزی وقتی خورش آماده‌ی مصرف است كه كم‌آب و جا افتاده باشد.

خورش را نباید زیاد به هم زد زیرا این‌كار باعث له شدن مواد داخل خورش می‌شود.

نمك و چاشنی خورش را می باید در اواخر طبخ اضافه كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچانواع خورشآشپزی با کدوآموزش خورشتخورش قارچخورشت کدو تعداد بازديد: 1942 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است