Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:29

مافن مقوی صبحانه

مافن مقوی صبحانه

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 گوشت چرخکرده 625 گرم

 

بادام آسیاب کرده 60 گرم

 

پیاز ریز خرد کرده 1 عدد کوچک

 

سیر له کرده 2 حبه

 

کیپر خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

جعفری خرد کرده یک چهارم پیمانه

 

سس خردل 2 قاشق سوپخوری

 

نمک دریا یک دوم قاشق چایخوری

 

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری

 

تخم بلدرچین 6 عدد

 

ژامبون مربعی خرد کرده 4 ورق

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوشت چرخکرده، بادام، سبزیجات، سس خردل، نمک دریا و ادویه‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا چسبندگی لازم را پیدا کند. آن‌گاه قالب 6 تائی بزرگ مافین را چرب کنید و مواد فراهم کرده را در  قالب‌‌ها بریزید.

سپس وسط آن‌ها حفره‌ای ایجاد کنید و داخل هر حفره، یک تخم‌ بلدرچين بشکنید. حالا روی تخم‌ بلدرچين دو تکه ژامبون بگذارید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و مافین‌ها را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

اکنون قالب را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، مافین‌ها را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید. 

 

برچسب ها: انواع مافنمافن مقوی صبحانهمافن مقویمافن صبحانهمافین صبحانه تعداد بازديد: 285 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است