Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 مهر 1399 - 01:31

كوكوی ماهی و بادمجان

كوكوی ماهی و بادمجان

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان كبابی و خرد كرده 300 گرم 

 

فیله‌ی ماهی دودی خرد كرده 150 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

سیر له كرده 2 حبه

 

ادویه‌ی ماهی 1 قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

بادمجان، فیله‌ی ماهی، تخم‌مرغ، فلفل، سیر،‌ ادویه، بیكینگ‌پودر و آرد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه روغن را در تابه‌ی نچسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

سپس مایه‌ی فراهم كرده را در روغن داغ بریزید، رویش را صاف كنید و در تابه را بگذارید.

حالا با حرارت ملایم، كوكو را بپزید و همینكه یك طرفش برشته شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز، برشته شود.

اكنون كوكو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید.

یادآوری: می‌توانید ادویه‌ی ماهی را از عطاری‌ها تهیه كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع کوکوآموزش کوکوآشپزی دریاییدستور پخت ماهیغذای دریائیكوكوی ماهیكوكوی بادمجان تعداد بازديد: 853 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است