Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 25 خرداد 1403 - 09:33

كوكو سه رنگ

كوكو سه رنگ

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای كوكو سیب‌زمینی (لایه‌سفید)

 

سیب زمینی پخته 500 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد

 

نمك و فلفل به مقدار لازم

 

روغن سرخ‌كردنی به مقدار لازم

 

مواد لازم برای لایه‌ی گوشتی (لایه‌ی میانی)

 

پیاز خرده كرده 1 عدد متوسط

 

روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

نمك، فلفل، ادویه و پودر سیر به مقدار لازم

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 2 عدد

 

جعفری خردكرده 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای كوكوسبزی (لایه‌سبز)

 

تره، گشنیز، پیازچه و شنبلیله‌ی خردكرده 400 گرم

 

آرد گندم 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 2 عدد كوچك

 

زردچوبه، نمك و فلفل به مقدار لازم

 

پنیر پیتزای رنده‌كرده 150 گرم

آشپزباشی- هلنا مصفا جهرمی

 

ابتدا سیب زمینی‌ها را با رنده‌ی ریز رنده كنید مواد دیگر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا مایه لطیف و صافی به دست آید.

حالا در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس مایه‌ی كوكو را بریزید و سطح آن را صاف كنید.

درِ تابه را بگذارید تا كوكو با حرارت ملایم كمی پخته شود. دقت كنید تا كوكو زیاد برشته نشود؛ كافی است روی كوكو كمی بسته شود.

روش تهیه‌ی مایه‌ی گوشتی

ابتدا پیاز را با كمی روغن در تابه‌ی مناسبی روی اجاق سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود.

بعد گوشت، نمك، فلفل و ادویه را بیفزائید و آن را تفت دهید. در اواخر پخت، رب گوجه‌فرنگی و جعفری را اضافه نمائید و صبر كنید تا آب آن كاملاً بخار شود.

سپس از روی اجاق بردارید و صبر كنید تا خنك شود. حالا تخم مرغ را بیفزائید و با هم مخلوط نمائید و مانند كوكوسیب‌زمینی، آن را بپزید.

روش تهیه‌ی كوكوسبزی: ابتدا سبزی، آرد، تخم مرغ، زردچوبه، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید.

قدری روغن در آن بریزید تا كاملاً داغ شود. اینك مایه‌ی كوكو را در آن بریزید و سطحش را صاف كنید. حالا درِ تابه را ببندید و آن را با حرارت ملایم بپزید.

اكنون كوكو را زیر و رو كنید تا طرف دیگرش هم برشته شود.

در این هنگام بین لایه‌های سه كوكو پنیر پیتزا بریزید و روی‌هم قرار دهید؛ قدری با دست بفشارید و درِ آن را ببندید و دوباره روی اجاق بگذارید تا سه لایه‌ی كوكو به همدیگر بچسبند.

اكنون كوكو را در سینی برگردانید و به هر شكلی كه دوست دارید، قالب بزنید و تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع کوکوکوکو و کتلتآموزش کوکوغذای پیک نیکیآشپزباشیكوكو سه رنگ تعداد بازديد: 1228 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است