Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 17:08

بنيه بادمجان و نارگيل

بنيه بادمجان و نارگيل

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان 2 عدد متوسط

 

نمك به میزان لازم

 

آرد ذرت به میزان لازم

 

آرد 150 گرم

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

آب 160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

شیرنارگیل  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

پودر نارگیل 75 گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس تمرهندی

 

عصاره‌ی تمرهندی 125 میلی‌لیتر

 

آب 1 قاشق سوپخوری

 

زیره‌ی آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

شكر 2 قاشق چایخوری

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

 

بادمجان‌ها را از درازا دونیم كنید و به ورقه‌‌های ضخیم ببرید. رویشان نمك بپاشید و 30 دقیقه كنار بگذارید. آن‌گاه بادمجان‌ها را با آب سرد بشوئید و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا رطوبتش گرفته شود. سپس ورقه‌های بادمجان را در آرد ذرت بغلتانید و تكان دهید تا آرد اضافیش گرفته شود.

حالا آرد و بیكینگ‌پودر را در ظرف مناسبی بریزید و وسطش حفر‌ه‌ای ایجاد كنید. اكنون آب، شیر نارگیل و تخم‌‌مرغ‌ها را به آرد بیفزائید و مخلوط كنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. پودر نارگیل را هم بیفزائید و مخلوط كنید. اینك بادمجان‌ها را در این مایه بزنید و در روغن داغ، سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود.

حالا بادمجان‌ها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. آن‌گاه بنیه‌ی بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس تمرهندی میل كنید.

روش تهیه‌ی سس تمرهندی: همه‌ی مواد لازم را، در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با بادمجانغذا با بادمجانانواع سسآموزش سسبنیه بادمجان و نارگیلآموزش بنیهانواع بنیهبنیه بادمجانسس تمرهندی تعداد بازديد: 344 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است