Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 21:07

پلوی قالبی با گوجه‌فرنگی

پلوی قالبی با گوجه‌فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

سیر له كرده 2 حبه

 

گوجه‌فرنگی پوست كنده و پوره كرده 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

ریحان خرد كرده 50 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 50 گرم

 

سركه بالزامیك 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

برنج پخته (كته) 600گرم ( 3 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا سبك و نرم شود. آن‌گاه سیر را بیفزائید و تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی‌ها، ریحان، پنیر پارمسان، سركه بالزامیك، نمك و فلفل را نیز درون تابه بریزید و مخلوط كنید.

سپس تابه را از روی اجاق بردارید و كنار بگذارید. پس از نیم ساعت، محتویات تابه را در صافی بریزید و آب گوجه‌فرنگی را جدا كنید.

اینك مخلوط گوجه فرنگی را یك ساعت در یخچال نگه دارید و گاهی آن را هم بزنید تا به طور یكنواخت خنك شود. آن‌گاه برنج و مخلوط گوجه‌فرنگی را لابه‌لای هم در رینگ دلخواهتان بریزید و صاف كنید. سپس رینگ را از پلو جدا سازید و پلو را با برگ ریحان بیارائید.

 

برچسب ها: پلوی قالبی با گوجه‌فرنگیگوجه پلوپلوی قالبیپلو با گوجه فرنگیآموزش پلو تعداد بازديد: 308 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است