Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آبان 1399 - 15:56

استیك كبابی با اسفناج

استیك كبابی با اسفناج

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

فیله‌ی گوساله 850 گرم

 

كره 50 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

اسفناج خرد كرده 900 گرم

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری 12 عدد

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

برگ ریحان خرد كرده یك‌چهارم پیمانه

 

پنیر چدار رنده كرده 50 گرم

گروه آشپزی

 

فیله‌ی گوساله را به چهار تكه‌ی مساوی ببرید و هر یك را روی تخته‌ی آشپزخانه بگذارید و با استیك كوب بكوبید تا قدری نازك و پهن شود.

حالا كباب‌پز را چرب كنید و استیك را رویش بگذارید و كباب كنید. آن‌گاه كره را در تابه‌ بریزید و روی اجاق آب كنید.

سیر و اسفناج را بیفزائید و تفت دهید تا آب اسفناج كشیده شود.

سپس گوجه‌فرنگی‌ها را به سیخ كشید و روی منقل یا كباب‌پز كباب كنید.

اینك استیك كبابی را در بشقاب قرار دهید و با اندكی روغن زیتون، ریحان و پنیر بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با گوشتآموزش کبابانواع کباباستیك كبابی با اسفناجآموزش استیکانواع استیک تعداد بازديد: 974 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است