Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 30 مهر 1399 - 03:07

كتلت دريائی با سس ترخون

كتلت دريائی با سس ترخون

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

میگوی پخته 250 گرم

 

فیله‌ی ماهی بخارپز كرده 250 گرم

 

سیب‌زمینی پخته 400 گرم

 

پیازچه‌ی خردكرده 2 ساقه

 

ترخون خردكرده 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

تخم‌مرغ 2 عدد كوچك

 

آرد به میزان لازم

 

آرد سوخاری 2 پیمانه

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

 

میگوی پخته برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

سس مایونز یك‌دوم پیمانه

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

ترخون خردكرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

میگو و ماهی را همراه با سیب‌زمینی در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

آن‌گاه پیازچه، ترخون، زردچوبه، نمك و یكی از تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس مایه‌ی فراهم‌كرده را نیم‌ساعت در یخچال نگه دارید. حال هر بار به اندازه‌ی نارنگی از مایه بردارید و در دست گرد كنید.

ابتدا در آرد، سپس در تخم‌مرغ همزده‌ی باقیمانده و بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ كنید.

اینك كتلت‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید، و با سس و میگو بیارائید و میل كنید.

روش‌ تهیه‌ی سس

همه‌ی مواد را در شیشه‌ی دردار بریزید و درش را محكم ببندید و تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود. 

یادآوری1: برای پخت میگو؛ آب را جوش آورید. كمی نمك، سركه و چند حبه سیر در آن بیندازید و میگوها را به مدت 2 دقیقه در آب بپزید.

یادآوری2: ماهی را با كمی آبلیمو و یك عدد پیاز ورقه‌ای خرد كرده بخارپز كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع سسآموزش سسآشپزی دریاییکتلت میگودستور پخت ماهیغذای دریائیكتلت دريائیسس ترخونکتلت ماهی تعداد بازديد: 775 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است