Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 19:59

اُردور ماهی سالمون

اُردور ماهی سالمون

shooroshirin5

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی سالمون 400 گرم

 

روغن 2 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 150 گرم

 

پیازچه‌ی ریز خردكرده 12 ساقه

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

نان سفید برشی 20 عدد

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ماهی را در ظرف نسوز چربكرده بگذارید، رویش را با كاغذ آلومینیومی بپوشانید و 15 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

همینكه ماهی خنك شد، آن را خرد كنید و همراه با سس مایونز، پیازچه، نمك و فلفل در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه مخلوط فراهم‌كرده را روی نیمی از نان‌ها بریزید و با باقیمانده‌ی نان‌ها رویش را بپوشانید و قدری بفشارید. تا به هم بچسبند و ساندویچ باز نشود.

حالا اطراف نان‌ها را ببرید و هر یك را 4 قسمت كنید تا مثلث‌های كوچكتری به دست آید.

اكنون اردور ماهی را برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید و با پیازچه و جعفری بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش اردورانواع اردورآشپزی دریاییدستور پخت ماهیپیش غذاغذای دریائیاردور ماهی سالمون تعداد بازديد: 838 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است