Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 13:37

ساندويچ مرغ با سس‌كاری

ساندويچ  مرغ  با سس‌كاری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم 4برای  نفر

فیله مرغ  خرد كرده  500 گرم

فلفل سفيد يك دوم قاشق چايخوری

فلفل قرمز يك‌دوم قاشق چايخوری

نمك به ميزان لازم

پياز خلالی خرد كرده 100 گرم

روغن به ميزان لازم

قارچ خرد كرده 150 گرم

سس سويا 4 قاشق چايخوری

نان باگت 4 عدد

مواد لازم برای تهیه سس كاری شيرين:

كره 50 گرم

پياز ريز خرد كرده  100 گرم

سير له كرده 1 حبه

آرد 50 گرم

ادویه كاری 2 قاشق سوپخوری

آب مرغ 1 پيمانه

خامه  100 گرم

سيب سفيد رنده كرده  100 گرم

آشپزباشی - زاهد مرادی

فیله مرغ، فلفل سياه، فلفل قرمز و نمك را در كاسه مناسبیبريزيد و مخلوط كنيد و 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه‌دار شود.

آن‌گاه پياز و روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی حرارت اجاق بگذاريد تا پياز سبك شود. حالا قارچ را بيفزائيد و تفت دهيد.

سپس فیله مرغ و سس سويا را بيفزائيد و اجازه دهيد تا مرغ بپزد. اكنون درون نان‌ها را با سس آغشته نمائيد و از مواد فراهم كرده رويش بريزيد و در صورت دلخواه با براکلی آن را بيارائيد.

روش تهیه سس كاری شيرين: كره و پياز را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد، پيوسته هم بزنيد تا پياز نرم و سبك شود.

آن‌گاه سير و آرد را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا ادویه كاری و آب مرغ را بيفزائيد و به سرعت هم بزنيد، تا سس غليظ شود.

در انتها خامه و سيب را اضافه كنيد و قدری ديگر سس را بپزيد. اينك سس را از روی حرارت برداريد.

برچسب ها: انواع ساندویچساندویچ مرغآشپزباشیفست فودانواع غذا با مرغساندویچ مرغ با سس کاریغذای امادهساندویچ خوشمزهزاهد مرادی تعداد بازديد: 1406 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است