Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 آذر 1399 - 19:51

برگر قارچ

برگر قارچ

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

قارچ ریز خرد كرده 250 گرم

 

سیر له كرده 2 حبه

 

پیازچه‌ی ریز خرد كرده یك دسته‌ی كوچك

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده كرده از یك عدد

 

پودر كاری 1 قاشق سوپخوری

 

نخودفرنگی پخته 400 گرم

 

خرده نان 85 گرم

 

نان برگر 2 عدد

 

ماست خامه‌ای 6 قاشق سوپخوری

 

پودر زیره‌ی سبز یك‌چهارم قاشق چاپخوری

 

گوجه‌فرنگی حلقه كرده 1 عدد

 

كاهو یا سبزی در صورت دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق‌ داغ كنید. آن‌گاه قارچ، سیر و پیازچه را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه، تفت دهید.

دقت كنید قارچ آب نیندازد و قدری برشته شود. حالا مواد را از تابه درآورید و بگذارید خنك شود.

آبلیمو، پوست لیمو و پودر كاری را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا عطرش بلند شود.

سپس نخودفرنگی را پوره كنید و در كاسه‌ای بریزید. خرده نان، مخلوط قارچ و ادویه را به آن بیفزائید و با دست ورز دهید تا مایه چسبندگی لازم را پیدا كند.

سپس مایه‌ی فراهم كرده را به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید و در دست گرد نمائید و سرخ كنید و كنار بگذارید.

اینك نان‌ها را نصف كنید رویشان از مخلوط ماست خامه‌ا‌ی و زیره‌ی سبز بمالید و یك حلقه گوجه‌فرنگی قرار دهید.

سپس برگرهای قارچ را روی آن بگذارید و با كاهو و یا سبزی دلخواه میل كنید.

یادآوری: این برگر را می‌توانید با نخود آبگوشتی پخته و پوره كرده نیز تهیه كنید كه در این صورت انسجام بیش‌تری خواهد داشت.

 

برچسب ها: غذا با قارچآشپزی با قارچانواع برگرآموزش برگربرگر قارچدستور برگر تعداد بازديد: 819 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است