Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 اسفند 1396 - 18:10

لقمه های قارچ

لقمه های قارچ

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

قارچ 24 عدد درشت

 

لیموترش نصف عدد

 

نان سفید برشی3 ورقه

 

سینه‌ی مرغ پخته و ریز خرد كرده200 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

جعفری خرد كرده2 قاشق سوپخوری

 

ریحان خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

خامه 3 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه پایه‌ی قارچ‌ها را در آورید و داخلشان را اندكی خالی كنید.

سپس رویشان لیمو بمالید تا سیاه نشوند! حالا نان‌ها را برشته كنید و در دستگاه غذاساز بریزید و خرد نمائید.

اكنون خرده‌های نان، مرغ، تخم‌مرغ، جعفری، ریحان، خامه، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

اینك روی قارچ‌ها روغن بمالید و نمك و فلفل بزنید. سپس 12 عدد از قارچ‌ها را با مایه‌ی میانی پر كنید و باقیمانده‌ی قارچ‌ها را رویشان بگذارید و در سینی فر بچینید.

سینی را در فر بگذارید و لقمه‌های قارچ را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شوند، بپزید.

یادآوری: در صورت دلخواه لقمه‌های قارچ را با ساقه‌های تره بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با قارچلقمهآشپزی در فرلقمه های قارچانواع لقمهآموزش لقمه تعداد بازديد: 802 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است