Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 3 خرداد 1398 - 23:20

پاته مرغ

پاته مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پودر عصاره مرغ  20 گرم

نمک   به میزان لازم

فلفل قرمز  یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل سفید   یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل  یک‌دوم قاشق چایخوری

جعفری خرد کرده 10 گرم

سیر له کرده 2 عدد

روغن به میزان لازم

سینه مرغ چرخکرده یک کیلوگرم

آشپزباشی - سعید قاسمی

روش تهیه

تمامی مواد را با مرغ مخلوط کنید. آن‌گاه یک یا دولایه ورق آلومینیومی را روی سطح میز کار قرار دهید و با مقداری روغن سطح آن را چرب کنید.

سپس مخلوط مرغ را روی آن پهن کنید و با بلند کردن ورقه آلومینیومی از یک طرف شروع به رول کردن مرغ کنید.

وقتی کار رول کردن تمام شد، هر دو طرف آن را به شکل شکلاتی ببندید و به مدت 40 دقیقه در آب درحال جوش بیندازید تا پخته شود.

اینک پاته را از آب جوش خارج کنید، از درون کاغذ آلومینیوم بیرون بیاورید و بصورت حلقه‌ای برش بزنید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید از همان موادی که با مرغ مخلوط کرده‌اید همانند شکل به عنوان مواد میانی هم استفاده کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیانواع غذا با گوشت مرغسعید قاسمیپاته مرغطرز تهیه پاته مرغمواد لازم برای تهیه پاته مرغ تعداد بازديد: 202 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است