Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:00

ماهی با سس ماست

ماهی با سس ماست

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

ماست 4 قاشق سوپخوری

 

شوید خرد كرده 4 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی خشك خرد كرده 4 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل سیاه به میزان لازم

 

فیله‌ی ماهی شیر 4 قطعه‌ی 200 گرمی

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ماست و 1 قاشق سوپخوری از شوید، گوجه‌فرنگی نمك و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید و ماهی را به مدت 20 دقیقه در این سس بخوابانید تا مزه‌دار شود.

– روی ظرف را بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید - سپس ماهی را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

حالا ماهی را برای پذیرائی در دیس مناسبی بگذارید و با باقیمانده‌ی شوید بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییانواع سسآموزش سسدستور پخت ماهیپیش غذاآشپزی دریائیماهی با سس ماست تعداد بازديد: 1875 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است