Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 14:08

استیك گوشت با فتوچینی

استیك گوشت با فتوچینی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برگ اسفناج تازه 100 گرم

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری

 

فیله گوشت 600 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد (متوسط)

 

سیر خردكرده 1 حبه

 

پاستا فتوچینی 375 گرم

 

ژامبون خرد كرده 10 گرم

آشپزباشی

 

برگ‌های اسفناج تازه را همراه با روغن و آبلیمو در غذاساز بریزید تا خوب با هم مخلوط شوند. ظرف بزرگ گودی را روی حرارت بگذارید و آب در آن بریزید تا به بجوش آید.

 در این فاصله در تابه مناسبی، روغن بریزید و فیله گوشت را در آن سرخ كنید. بعد پیاز و سیر را در تابه بریزید و تا نرم شدن پیاز، آن‌ها را با هم تفت ‌دهید.

فتوچینی را با آب‌جوش بپزید و در آبكش ‌بریزید. بعد پاستا و سبزی مخلوط‌كرده با آب، روغن و ژامبون را با هم مخلوط كنید و فیله سرخ‌كرده را در ظرف بگذارید. حالا مخلوط سیر و پیاز را بیفزائید و روی آن فتوچینی بدهید.

 

برچسب ها: آشپزی با گوشتآشپزباشیاستیك گوشتآموزش استیكطرز تهیه استیكانواع استیكمواد اولیه استیكاستیكدستور استیك تعداد بازديد: 1214 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است