Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 05:45

مرغ پلوی قالبی

مرغ پلوی قالبی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 150 گرم

 

فیله‌ی مرغ خلالی خردكرده 800 گرم

 

برنج 380 گرم

 

آب مرغ 450 میلی‌لیتر

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

خمیر یوفكا 200 گرم

 

بادام پوست‌كنده 100 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

روغن زیتون برای روی خمیر 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

50 گرم از كره را در تابه‌‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. فیله‌ی مرغ را بیفزائید و تفت دهید. حالا 50 گرم دیگر از كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. برنج را بیفزائید و آن را 5 دقیقه، پیوسته هم بزنید تا شفاف و شیشه‌ای شود.

آن‌گاه آب مرغ، شكر و نمك را روی برنج بریزید و 15دقیقه، بپزید. سپس قالبی را به گنجایش 1 لیتر با كره چرب كنید، باقیمانده‌ی كره را آب كنید و روی خمیرهای یوفكا بمالید.

حالا یكی از آنها را كنار بگذارید و باقیمانده‌ی خمیرها را در قالب بچینید. به گونه‌ای كه خمیر از لبه‌‌ی قالب بالاتر قرار بگیرد.

اكنون بادام را در روغن زیتون تفت دهید و آن را همراه با برنج پخته و فیله‌های مرغ، روی خمیر بچینید.

اینك خمیر یوفكا‌ی باقیمانده را روی مواد قرار دهید و لبه‌های خمیر زیرین را رویش تا كنید.

حالا مخلوط زرده‌ی تخم‌مرغ و روغن زیتون را روی خمیر بمالید و پلو را به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، دم كنید.

آن‌گاه پلو را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی با مرغآموزش پلوغذا با مرغانواع پلومرغ پلوی قالبیغذای قالبیمرغ پلو تعداد بازديد: 1243 تعداد نظرات: 0

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است