Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 12:08

فریتاتا

فریتاتا

shooroshirin3

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

اسپاگتی 300 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

پنیر پارمسان رنده‌كرده 50 گرم

 

جعفری تازه و خردكرده  2 قاشق‌سوپخوری

 

نمك وفلفل سیاه به میزان لازم

 

كره 60 گرم

آشپزباشی

 

اسپاگتی را در آب جوش بریزید، به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم شود و بعد آبكشی كنید. حالا، تخم‌مرغ‌ها را در كاسه بزرگی خوب بزنید. سپس پنیر پارمسان، جعفری و مقداری نمك و فلفل سیاه به آن بیفزائید. اكنون این مایه را روی اسپاگتی بریزید و هم بزنید.

حالا، نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید و مخلوط اسپاگتی را اضافه نمائید، درش را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید تا جائی كه زیر فریتاتا برشته و طلائی رنگ شود.

آن‌گاه آن را در بشقابی سُر دهید و باقیمانده كره را در تابه آب كنید و طرف دیگر فریتاتا را در آن بپزید. اینك، آن را سه گوش (مثلثی) برش بزنید، در ظرف پذیرائی مناسبی قرار دهید و نوش‌جان كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش فریتاتافریتاتاآشپزباشیروش تهیه فریتاتامواد لازم فریتاتا تعداد بازديد: 1200 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است