Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 7 آبان 1399 - 23:54

هواری میگو

هواری میگو

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

برنج 450 گرم (3 پیمانه)

 

كره 50 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد متوسط

 

سیر خردكرده 3 حبه

 

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

 

میگوی پاك‌كرده 200 گرم

 

فلفل قرمز یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

ادویه‌ی‌كاری 1 قاشق چایخوری

 

لوبیا چشم‌بلبلی پخته 100 گرم

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

برنج را از 2 ساعت قبل بخیسانید و در آب جوش بپزید تا مغز برنج نرم شود. بعد آن را در آبكش بریزید.

حالا كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید.

پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود و بعد سیر و زردچوبه را بیفزائید و تفت دهید.

سپس میگو را اضافه كنید و 5 دقیقه، تفت دهید.

حالا فلفل قرمز، نمك، ادویه‌ی‌كاری، لوبیا چشم بلبلی و گشنیز را بیفزائید و تابه را از روی اجاق بردارید.

اكنون روغن را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و برنج آب كشیده و مخلوط فراهم كرده را لابه لای هم در آن بریزید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، دم كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییآموزش پلوانواع پلوآشپزی دریاییدستور پخت میگوهواری میگو تعداد بازديد: 864 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است