Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 19:27

بنیه میگو

بنیه میگو

shooroshirin5

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری

 

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

میگوی پاك كرده 250 گرم

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم 

 

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر بنیه

 

آرد 125 گرم

 

آرد برنج یك‌دوم پیمانه

 

آرد ذرت 40 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

آب یا ماءالشعیر به حدی كه خمیر شلی بدست آید.

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

آرد ذرت، پودر سیر و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه میگوها را در این مخلوط بغلتانید و در صافی بریزید.

سپس به میزان كافی روغن در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا میگوها را یكی‌یكی در خمیر بنیه بزنید و در روغن فراوان و داغ سرخ كنید.

روش تهیه‌ی خمیر بنیه

آرد، آرد برنج، آرد ذرت، بیكینگ‌پودر و نمك را در كاسه‌ی مناسبی، بریزید و آب یا ماءالشعیر را كم‌كم بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر شلی به دست آید آن‌گاه رویش را بپوشانید و یك ساعت در محیط آشپزخانه، استراحت دهید.

یادآوری: غلظت خمیر بنیه می‌باید مانند ماست غلیظ باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش بنیهانواع بنیهآشپزی دریاییدستور پخت میگوبنیه میگوخمیر بنیهغذای دریائی تعداد بازديد: 1326 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است