Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 آذر 1399 - 18:43

خوراك گوشت و لوبیای تند

خوراك گوشت و لوبیای تند

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 3 حبه

 

كرفس خرد كرده 1 ساقه

 

گوشت چرخكرده 500 گرم

 

پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری

 

ارگانو 1 قاشق چایخوری

 

پوره گوجه فرنگی  440 گرم

 

آب 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

سركه سیب یا سركه قرمز1 قاشق سوپخوری

 

لوبیا چیتی پخته 425 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

چلو برای پذیرائی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه پیاز، سیر و كرفس را بیفزائید و تفت دهید تا پیاز و كرفس نرم شوند. حالا گوشت را افزوده و تفت دهید.

سپس پودر فلفل قرمز و ارگانو را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید. حالا پوره گوجه‌فرنگی، آب و رب‌گوجه‌فرنگی را افزوده و خوراك را بپزید.

اكنون شكر، سركه‌، لوبیا، نمك و فلفل را درون خوراك بریزید و آن را 5 دقیقه دیگر، بپزید. اینك چلو را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و خوراك فراهم كرده را رویش بریزید. 

 

برچسب ها: خوراک لوبیاخوراک گوشت تندخوراك گوشت و لوبیای تندخوراک تند لوبیاغذاهای تند تعداد بازديد: 874 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است