Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 مهر 1399 - 09:06

خوراك ماهی با كاری

خوراك ماهی با كاری

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 5 حبه

 

بادام زمینی بی‌نمك و خرد كرده 10 عدد

 

زیره‌ی سبز 2 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز 2 قاشق چایخوری

 

نارگیل رنده كرده 100 گرم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

 

آرد نخودچی 50 گرم

 

پسته‌ی آسیاب كرده 10 عدد

 

پوره‌ی گوجه‌فرنگی 1 پیمانه

 

پودر كاری 1 قاشق چایخوری

 

فیله‌ی ماهی شیر 500 گرم

 

آب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید. آن‌گاه پیاز و سیر را تفت دهید.

حالا بادام‌زمینی، زیره‌ی سبز، تخم‌گشنیز و نارگیل را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید.

سپس زردچوبه، پودر فلفل قرمز، آرد نخودچی و پودر پسته را اضافه كنید و اندكی تفت دهید.

اینك پوره‌ی گوجه‌فرنگی و ادویه‌ی كاری را بیفزائید و 10 دقیقه، بپزید.

حالا ماهی را به اندازه‌ی دلخواه خرد كنید و در سس فراهم كرده قرار دهید.

سپس آب را نیز بیفزائید و به مدت تقریبی 30 دقیقه روی حرارت ملایم، بپزید.

اكنون خوراك ماهی با كاری را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و میل كنید.

یادآوری: برای مزه‌دار كردن ماهی می‌‌توانید آن را یك ساعت در آب پیاز قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خوراکغذای دریاییآموزش خوراکآشپزی دریاییخوراك ماهی با كاریپودر كاری تعداد بازديد: 822 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است