Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:42

ژله میگو

ژله میگو

shooroshirin5

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

میگو 500 گرم

 

كنسرو نخودفرنگی 100 گرم

 

هویج پخته و خرد كرده 150 گرم

 

كنسرو ذرت 100 گرم

 

كنسرو مارچوبه‌ی خرد كرده 150 گرم

 

آب گوشت یا مرغ 100 میلی لیتر

 

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال شیرین 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه‌ی خرد كرده 4 ساقه

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

میگوها را پاك كنید و كنار بگذارید. نخود فرنگی، هویج، ذرت، مارچوبه و آب‌گوشت را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و 5 دقیقه بجوشانید تا آبش كشیده شود.

سپس میگوها را بپزید. پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و روی بخار آب جوش حل كنید.

سپس قالب میان تهی به گنجایش 2 لیتر را بردارید و 4 قاشق سوپخوری از ژله‌ی پرتقال را در آن بریزید و 15 دقیقه قالب را، در یخچال بگذارید.

حالا یك ردیف میگو روی ژله بچینید، نیمی از مخلوط سبزی پخته و نیمی از جعفری و پیازچه را بیفزائید.

چیدن مواد را به همین ترتیب تكرار كنید تا قالب پر شود. اكنون باقیمانده‌ی ژله‌ی پرتقال را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 5-6 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك ژله‌ی میگو را روی دیس مناسبی برگردانید.

یادآوری1: میگوها را به مدت 2 دقیقه در آب جوش حاوی سركه، نمك و سیر بپزید.

یادآوری2: به دلیل وجود نمك در آب گوشت یا مرغ از افزودن نمك به ژله‌ی میگو خودداری كنید.

نكات خواندنی

با افزایش سن ناخن‌ها و موها شكننده و ترك‌خورده می‌شوند. ژلاتین با داشتن مقادیر زیاد اسیدآمینه گلایسین كه اسیدآمینه‌ی مهم برای ساخت كراتین موجود در مو و ناخن است، به رشد و سلامت مو و ناخن كمك می‌كند.

تحقیقات اخیر نشان داده‌اند كه اسیدآمینه گلایسین در كبد برای سم‌زدایی داروها و دفع هورمون‌ها و اسیدهای صفراوی مورد استفاده قرار می‌گیرد توانایی كبد برای انجام این اعمال در صورت عدم دسترسی به گلایسین محدود می‌شود.

پس ژلاتین با دارا بودن مقادیر زیاد گلایسین می‌تواند به كبد كمك كند.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییانواع ژلهروش پخت میگوآشپزی با میگوژله میگوآشپزی دریائی تعداد بازديد: 1231 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟